Guida e qytetit

Porti i Durrësit
Durrës 2000, Albania

Pozicioni shumë i favorshëm gjeografik e bën portin e Durrësit portin më të madh nëRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Read More
GJIRI I LALZIT
Durrës 2000, Albania

Pastërtia dhe shërbimi cilësor janë pikat më të forta të plazhit me rërë të paprekurRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
PLAZHI I BISHTPALLËS
Durrës 2000, Albania

Ndodhet në fund të rrugës së Porto Romanos, pikërisht aty ku fillon zona ushtarake. MeRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Read More
PORTI I PESHKIMIT
Durrës 2000, Albania

Porti i peshkimit i ndërtuar ngjitur me portin detar të Durrësit, është i mbështetur pjesërishtRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Read More
SHESHI “LIRIA”
Durrës 2000, Albania

Sheshi kryesor i qytetit, u rivitalizua në 2015-n, me pllaka të bardha prej mermeri vezullues,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
SHËTITORJA “VOLLGA”
Durrës 2000, Albania

E kush është ai person që ka ardhur të paktën njëherë në Durrës, e nukRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Cape of Rodon, Albania
Kepi i Rodonit, Durres Albania

Rodoni’s Cape is a peninsula in the form of a peninsula entering the interior ofRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
ROTONDA, BANJAT/TERMAT ROMAKE dhe PUSI I TOP HANËS
Rruga Aleksander Goga, Durrës, Albania

“Rotonda”; “Roman Baths / Thoughts” under the Palace of Culture “Alexander Moisiu”, as well asRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Plazhi i Kallmit
Durres

Clean water, numerous bays and few holidaymakers are what the beach of Kallm offers toRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Plazhi I Gjeneralit
Durres

The General Beach is the most beautiful and attractive part of the entire Kavajas Riviera,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Amfiteatri
Durres

The Durrës amphitheater is a unique public monument in our country. It was built nearRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muret Rrethuese
Durres

“Durrës, since its founding was defended with surrounding walls built with cyclopopic blocks. On thisRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Bashkia e Qytetit
Sheshi Liria, 15, Durres Albania

“The city hall was built in 1929 on the traditional square of Durres. It isRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Memoriali i Mujo Ulqinakut
Rruga Anastas Durrsaku

“The memorial is dedicated to Mujo Ulqinakut (1896-1939), “”The Hero of the People””, one ofRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muzeu i Deshmoreve
Durres

“It is a memorial facility for the fallen World War II and Nazi camps. TheRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Vila e Mbretit Zog
Rruga e Viles Durres Albania

“The royal palace was built in 1937. It was designed in the highest quota (98m)Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Xhamia Fatih
Rruga Xhamia Durres Albania

The “Fatih” Mosque is the time of Sultan Mehmet II Invaders (Fatih). It is theRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Read More
Muzeu Arkeologjik
Rruga Taulantia Vollga Durres

“The Archaeological Museum was inaugurated on April 13, 2002. Based on the materials of theRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More