Oferte & Evente

SFINKSI
Durres Albania

Një shkallare në formë trageti, e njohur si “Sfinksi”, është realizuar rreth 2 vite mëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
ROTONDA, BANJAT/TERMAT ROMAKE dhe PUSI I TOP HANËS
Rruga Aleksander Goga, Durrës, Albania

“Rotonda”; “Roman Baths / Thoughts” under the Palace of Culture “Alexander Moisiu”, as well asRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Amfiteatri
Durres

The Durrës amphitheater is a unique public monument in our country. It was built nearRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muret Rrethuese
Durres

“Durrës, since its founding was defended with surrounding walls built with cyclopopic blocks. On thisRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Bashkia e Qytetit
Sheshi Liria, 15, Durres Albania

“The city hall was built in 1929 on the traditional square of Durres. It isRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Torra Veneciane
Ruga Anastas Durrsaku

“The circular tower (Torra) was built in the 15th century. XV on the Byzantine tower.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More