Tradicionale

Rr"Pavarsia " Ura E Dajlanit Durres, Albania
Hours: Open today Open : 9:00-00:00
069 68 65 606 , 069 48 92 258

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Restorant “Te NIKU” është një nga restorantet mëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
Hours: Open today Open 9:00-00:00
069 65 62 423

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Restorant “Vera” është një nga restorantet më tëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Rruga Pavaresia, Durres
0697753179

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Hotel   Miresevini ne ‘Mira Mare’ Hotel dheRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Durres
0698972103

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant   Restoranti ITALIANO ofron jo vetem nje restorantRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121

Kanalet tona:     Kategoria: Piceri   Pizza Napoli është dhe do të mbetet përRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Pishat e Buta, Golem, Durres
069 73 10 550

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Hotel   Bar Restorant Hotel ‘Kevin’ ju ofronRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Kompleksi Lura, Gjiri i Lalzit, Durres
069 70 01 431, 069 70 95 710

Shiko më shumë     Kategoria: Bar, Restorant   Nese deshiron nje vakt te shijshemRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Durres

Shiko më shumë     Kategoria: Piceri Pizzeri Delfin është një ndër piceritë me qualitetRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Durres

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Ne restorantin tone do te gjeni sherbim professionalRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Durres C
069 75 56 959

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant   Ky restorant ishte pranë apartamentit tonë nëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Lule Bore, Durres
069 29 30 520

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant   Restorant peshku dhe prodhime deti te freskta.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Në këtë vend mund të gjeni restorantin tonëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Durres

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Në restorantin tonë ju mund të gjeni shërbimeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Sema eshte një restorant i mobiluar me stilRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres

Our Channels:     Category: Restaurant Leave a little space on your day to relaxRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Bar Verona eshte një restorant shumë i modës,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Wild West është një vend që ju mirëpretRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •