Amfiteatri Boutique Hotel Durres

Rruga e Kalasë, Durrës, Albania
+355 522 31100

Përshkrimi:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Hotel

Amfiteatri Boutique Hotel është një akomodimet që ndodhet në qendër të Durrësit, vetëm pesë hapa larg nga Amfiteatri i Durrësit, më i madhi dhe më i rëndësishmi, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Ballkan, është ndërtuar në fillim të shek të II të e.s gjatë sundimit të perandorit Trajan.
Hoteli siguron të gjitha komoditetet që ju nevojiten për tu ndjerë si në shtëpinë tuaj. Edhe pse e vogël, kjo ndërtesë e restauruar 100-vjeçare fsheh disa thesare sekrete.
Zbuloni një koleksion unik të fotografive të rralla të Qytetit të Vjetër të Durrësit dhe amfiteatrit, të ekspozuar për ju ku mund të shijoni dhe mëngjesin.
Shijoni pamjet befasuese të diellit që lindin dhe perëndojnë në detin e bukur Adriatik, ndërsa udhëtoni në kohë pa patur nevojë për një makinë kohe, amfiteatri do të jetë vetëm prapa dritares tuaj të dhomës tuaj ku nuk mungon ajri i kondicionuar, Free WIFI dhe TV.
Ndërkohë, ne do të sigurohemi që të kënaqeni plotësisht me mikpritjen dhe ushqimin tonë shqiptar, në mënyrë që ta bëni këtë një përvojë të paharrueshme dhe të mbeteni të kënaqur.

Adresa: Rruga e Kalasë, Durrës, Albania

Web f Insta                                                        Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë: