Duni Agency

Rruga Egnatia, Durrës Albania
069 607 6772

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Agjensi

Ne jemi të kënaqur të theksojmë se ne kemi lënë periudhën e
90-të e mjerë të shqiptarëve për në Adriatik. tashmë,
ka ardhur koha për udhëtime të rregullta dhe të organizuara mirë,
në dhomat e hapësirës dhe shërbimet e anijes që i ngjajnë më shumë dhe
më shumë Crociers dhe AGJENCIA DUNI po përpiqen të sigurojnë
një shërbim më i detajuar dhe i përshtatshëm.

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

8:00-20:00

Informacion shtesë: