Fabrika e Kepuceve

Shkozet Durres
+355 +355 69 4079 972

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrike & Artizanale

Kompania  është prodhuesi më i madh dhe më i suksesshëm i këpucëve të lekurës në Shqipëri. Gjithashtu,  është prezente në tregun ndërkombëtar duke prodhuar këpucë për shumë marka të njohura.
Kompania  dizenjon dhe prodhon koleksione të modës së fundit me rreth 800 stile të reja çdo sezon që i ekspozon në panairet më të njohura ndërkombëtarë të shitjes me shumicë dhe pakicë.

I ofron klientëve të saj produkte të cilësisë më të lartë me çmime konkuruese dhe me shërbim të shpejtë.
Punonjësit tanë me aftësi dhe profesionalizëm të lartë krijojnë këpucë për burra, gra dhe fëmijë, duke përfshirë këpucë me qepje me dorë.

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: