Fabrika e Qumeshtit

Shkallnur Durres Albania
+355 52260016

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrika & Artizanale

“Fabrika “”Mozzarella Italia” Sh.p.k është themeluar në vitin 1995 nga Ing. Teknolog TIVARI, një ekspert me një eksperiencë prej 40 vitesh në industrinë e qumështit. Në vitet 1992 – 1994 punoi në Itali pranë Fabrikës Filli Serra dhe Capurso në Gioia del Colle (Ba).

Në Fabrikën tonë prodhohen 15 lloje djathrash me teknologji Italiane, Zviceriane dhe Hollandeze, duke përdorur fermente bakteriale Gjermane Danisco. Produktet tona prodhohen me qumësht të cilësisë së lartë nga stallat e vendit dhe të kontrolluar pranë laboratorit tonë të analizave të qumështit.”

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: