Fabrika EDIPACK SH.A

"Rruga Aleksander Goga, Portoromano, Durrës, Albania "
052233088

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrike & Artizanale

Kompania jone u themelua ne vitin 2003, viti kur drejtuesi yne Bardhyl Balteza filloi karrieren e tij.

Kompania filloi te prodhonte kartone dhe kuti kartoni ne 2003 dhe shume shpejt u shendrua ne kompanine e prodhimit te materialeve te ambalazhimit me e madhe ne Shqiperi”

Një Mision i qartë dhe i thjeshtë udhëheq EDIPACK Sh.a., të operojë në respekt të 4 faktorëve thelbësorë: Mjedisi, Personat, Cilësia dhe Siguria. Dhe është pikërisht për këtë që mbetjet e mbledhura trajtohen dhe transformohen me objektivin e qartë për të favorizuar një zhvillim të qëndrueshëm, që i përgjigjet nevojave të sotme, duke menduar për të ardhmen. EDIPACK Sh.a. është një ndërmarrje që paraqet një pikë referimi për çdo lloj problematike që ka të bëjë me mbarëvajtjen e riciklimit dhe prodhimit të kartonit dhe të paketimit, duke iu përgjigjur me profesionalizëm dhe kompetencë.”

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria: