Farmacia Babamusta

2001, Bulevardi Dyrrah, Durrës
+355 52 237 386

Përshkrimi:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Farmaci

Kontrate me ISKSH per ekzekutimin e te gjitha llojeve te recetave me rimbursim.
Sherbim farmaceutik dinjitoz ndaj pacientit, medikamente dhe produkte mjekesore cilesore.
Ofrojme matje te tensionit, dhe keshilla mjeksore falas per te gjithe.

Farmacia nuk eshte vendi ku shiten vetem ilace; ajo duhet te jete nje vend dialogu, nje motiv per tu takuar dhe nje vend ku mund te merrni keshilla te vazhdueshme, me pak fjale nje familje e madhe.
Farmacia eshte nje sherbim per shendetin: eshte vendi i sigurt i shperndarjes dhe i kontrollit te ilacit, ME ose Pa pershkrimin e mjekut.

Cdo keshille e një farmacisti, nuk është një këshillë cfarëdo…

Adresa: 2001, Bulevardi Dyrrah, Durrës

Web   f                                                       Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

E Hënë - E Diel / 7 :00 - 24:00

Monday - Sunday / 7 :00AM - 24:00PM

Informacion shtesë: