Ferra

Rruga Lule Bore, Durres
069 29 30 520

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

 

Restorant peshku dhe prodhime deti te freskta.

Adresa: Rruga Lule Bore, Durres

f   Insta                                                                        Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria: