Grand Hotel Pameba

Rruga Qemal Stafa, Golem, Albania
0578 62080

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Grand Hotel Pameba ofrohen akomodim bashkëkohor:në 30 dhoma dhe 2 suita.
Grand Hotel Pameba gjendet dhe restoranti me nje menu te pasur e guzhine nderkombetare te paasuruar me traditen shqiptare
Ambientë për Konferenca dhe seminare,me paisjët adekuate audiovizuale.
Pishinë e hapur në një ambient të bukur dhe relaksues.
Aktivitete në Këndin e sportit , përfshirë fushen e basketbollit, volejballit dhe minifootballit.
Lojra dhe zbavitje për fëmijë në  Këndit e Lodrave.
Plazh privat të Hotelit.
Parkim privat për 60 makina dhe automjete te tjera.
Internet Wireless në tërë sipërfaqen dhe dhomat.

Web f Insta                                                      Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,