Hotel Canal Grande

Rruga Pavaresia Apollonia, Plazh, Durres, Albania
+355694829271 / +355 052 260 922/3

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hotel Canal Grande ndodhet në bregdetin e Adriatikut në zonën e plazhit të Durrësit, midis vendbanimit të qeverisë dhe shkëmbit të Kavajës. Hoteli ndodhet 100 m mbi det dhe ka dhoma të kompletuara me pajisje bashkëkohore.
Hoteli gjithashtu ka Bar-Restorant-Pizzeria Canal Grande 24 orë dhe shërben kuzhinë tradicionale shqiptare, si dhe një shumëllojshmëri gatimi, cilësi të lartë, shërbim të shpejtë dhe çmime të volitshme.
Ne kemi 20 dhoma. 8 dhoma me krevate dopio dhe 12 dhoma janë me 3 krevate. Ne ofrojmë Restorant dhe Chaise.
Hoteli gjithashtu ofron parkim per klientet
Shërbimet:
Plazhet:
Rinorja e plazhit
Plazh privat
Distancat nga:
Aeroportet: 37 km
Portet: 9 km
Largësia në det: 0 m
Largësia në Qytetin e Vjetër: 10 km
Aktivitetet:
Bilardo
Palestër
Pajisjet dhe pajisjet e Hotelit:
Restorant
24 orë shërbim në dhomë
Parking pa pagesë
Wi-Fi falas
Zona e lojërave të fëmijëve
24 orë shërbim në resepsion
Luaj për fëmijët
Të gjitha njësitë e akomodimit janë të pajisura me:
Ballkoni
Televizor
Ajri i kondicionuar
Banjo / tualet
Wi-Fi falas

Adresa: Rruga Pavarsia Apollonia, Plazh, Durres, Albania

f                                               Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,