Hotel Kleart

Golem, Durres, Albania
+355686015864

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Në Hotel Kleart do të gjeni kushtet, komaditetin e nevojshëm që ju duhet juve dhe familjarëve tuaj gjatë sezonit të veres. Ky hotel ka pamje nga deti, dhe ndodhet në rradhën e parë në plazhin e Golemit, Durrës ku pushuesit gjenden nga dhoma te Bar, Cadrat edhe deti kjo e bën që klientët tanë të ndihen komod edhe të relaksuar.

Hoteli ofron gjithashtu lokal për të pirë një kafe ose për të ngrënë drek me familjarët tuaj, pranë nesh do të mund të gjeni një larmishmëri ambientesh të tilla si : ambiente për fëmijë, ambiente çlodhëse për të rritur dhe shijen gjatë darkës. Dhomat kanë dysheme me parket dhe të gjitha janë me ajër të kondicionuar si dhe orendi me cilësi moderne.

Në restorant shërbehen gatime tradicionale shqiptare, ku nuk mungojnë edhe gatimet italiane.

Ofrohet:
Free WiFi dhe parkim falas të siguruar privat.

Hoteli ka 20 dhoma ne total:
2 dhoma me krevate dopjo,
10 dhoma me krevat dopjodhe 1 tek,
7 dhoma me 3 krevate tek,
1 Suite.

Mirësevini pranë hotelit tonë.

Adresa: Golem, Durres, Albania

f                                                Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,