Hotel “VELA”

Rruga per PLAZH, 2504, Golem,Durres, Albania
069 25 54 187

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Hotel

Hotel Vela eshte nje hotel i klasit te larte i vendosur ne Durres, prane zones se plazhit te njohur si Shkembi Kavajes, prane Durrësit.
Pishinë e hapur vetëm 20 m nga uji i detit ofron relaksim Palm Beach, një vend zbavitës për fëmijët për të luajtur. Gjithsesi, plazhi privat i Vela është një mundësi tjetër që ju mund të bëni pa bare anësore dhe shërbim rreth.

Adersa:Rruga per PLAZH, 2504, Golem,Durres, Albania
f Insta                                                                        Booking

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Orari:

Open : 00:00 -24:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,