Pawn Shop Durres

Rruga Kasem Durresi, Durrës, Albania
00355 69 867 5840

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

“Shesim, blejmë dhe depozitojmë objekte me vlerë.
Servis kompjuteri. Programe te ndryshme.”

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open: 9AM–8PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: