Pizza “ERDOĞAN “

69 54 50 300

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Piceri

Pizzeri ERDOĞAN është dhe do të mbetet lider i shërbimit të ushqimit dhe ne stilin e saj rreth pregatitjes se picave, dhe e pakonkurueshme në cilësinë e lartë të saj. Pizza Erdogan eshte ne standartet me te larte te sherbimit, te ideve te reja dhe maksimumi i kujdesit ndaj konsumatorit.

Booking                                                                        Booking

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Orari:

Open : 9:00-01:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,