Pizza Napoli

Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Piceri

 

Pizza Napoli është dhe do të mbetet për shumë kohë lider në fushën e shërbimit të ushqimit. E para në stilin unik të picave, dhe e pakonkurueshme në cilësinë e lartë të shërbimit.
Pizza Napoli është shoqëria e standarteve të larta të shërbimit, e ideve të reja dhe kujdesit maksimal ndaj konsumatorit.

Adresa: Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres

Web   f   Insta                                                                        Booking

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Informacion shtesë: