Restorant “Te NIKU”

Rr"Pavarsia " Ura E Dajlanit Durres, Albania
069 68 65 606 , 069 48 92 258

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

Restorant “Te NIKU” është një nga restorantet më të mira në Durres, duke ofruar ngrënie te mire ,

mikpritje të madhe dhe ngrohtësi familjare që nderon traditën dhe vlerat e kulturës shqiptare.

Ofrohen gatime mesdhetare,italiane, shqiptare dhe vegjetariane nga me te shumellojshmet.

Adersa:Rr”Pavarsia ” Durres, Albania

f Insta                                                                        Booking

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Orari:

Open : 9:00-00:00

Informacion shtesë:

Kategoria: