Sema

Bulevardi Dyrrah | Sheshi Iliria, Durres 2001, Albania
672033221

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

Sema eshte një restorant i mobiluar me stil dhe dashuri për të shërbyer një tryezë të mrekullueshme dhe ndodhet afer detit te durresit, fokusi yne eshte vetem tek sherbimi professional ndaj klientit. Ju mirepresim

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,