Soba me pelet

Rruga Andon Boshnjaku, Plazh, Durres, Albania
067 301 5555

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Te ngrohesh eshte domosdeshmeri por te zgjedhesh “Sobat Me Pelet” eshte inteligjense dhe shëndet.

Soba me pellet, kaldaja me pellet, soba me pellet sistem hydro, soba me dru.

Shitje, montime, asistence.                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

9:00 AM - 8:00 PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: