Solemio

Rruga Taulantia nr1 | Pista e Re, Durres 3042, Albania

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

Në restorantin tonë ju mund të gjeni shërbime profesionale nëpërmjet stafit tonë, gjithashtu ju mund të gjeni shpërblime shumë të lira dhe ushqim cilësor,

Rezervo
Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,