Studio Ligjore Tivari

Lagja Nr. 2, rruga "Sulejman Kadiu", 2001, pranë Gjykatës rrethit Gjyqësor  Durrës, Albania.
+355 68 40 55 889 / Fax: +355 52 227 085

Përshkrimi:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Agjensi

SHËRBIME LIGJORE

ÇËSHTJE CIVILE, FAMILJARE, PENALE dhe ADMINISTRATIVE

Konsulencë juridike për personat fizik dhe juridik.

Përgatitje dokumentacioni dhe përfaqësim ligjor pranë Gjykatëssë Strasburgut dhe Gjykatës Europiane.

HEQJA E DEKRETIT TË DËBIMIT (EKSPULSIT) NGA SISTEMI SIS, PËR TË GJITHË ZONËN SHENGEN.
Përgatitjen e kërkesë padive, kërkesave gjatë procedimit penal, kërkesave ankimore, rekurseve kundër vendimeve gjyqësore, atyre të organit të Prokurorisë, Arbitrazhit  ose të organeve të administratës publike.

Përgatitja e ankesave dhe kërkesave të personave fizik ose juridik.

Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale, RBS,etj.

Hartimi i kontratave e marrëveshjeve, si dhe i çdo dokumenti
tjetër që sjell ose synon të sjellë pasoja juridike.

Prania si mbrojtës në kohën e shoqërimit, ndalimit, arrestimit, gjatë procesit të hetimit, shqyrtimit gjyqësor të personave në çështjet penale.

Procedura për lënien/ fitimin e shtetësisë shqiptare

Procedura për cittadinanza italiana

Aplikimi on-line /sollecito /diffida

 SHËRBIME PËRKTHIMI dhe LEGALIZIMI

Përkthime të licensuara nga Ministria e Drejtësisë, për Ambasada, Gjendje Civile,

Gjykata si dhe çdo institucion tjetër, në gjuhët:

 

Italisht, Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht,Turqisht, Maqedonisht, Serbisht,etj.
Legalizime nga Ministria e Punëve të Jashtme.

Përgatitje dokumentacioni për:

– Nënshtetësi (Cittadinanza).

– Bashkim familjar.

– Dokumenta shkollore për studime jashtë vendit.

– Aplikime për Vizë turistike – shkollore dhe pune.

 Shenim: Numri tek ikona  ”Rezervo” 068 40 55 889 është edhe  Whatsapp dhe Viber.

 Llotaria Amerikane.

Adresa: Lagja Nr. 2, rruga “Sulejman Kadiu”, 2001, pranë Gjykatës rrethit Gjyqësor  Durrës, Albania.

Web   f   Insta                                                              Rezervo

Share
 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  12
  Shares

Orari:

08:00 - 18:00

Informacion shtesë: