Sunset Bar

Rruga Taulantia, Durrës
00355 69 770 3110

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Pamje të mahnitshme të perendimit te diellit, vend i madh, ushqime dhe pije, 10 minuta nga shëtitorja kryesore.

Web  f  Insta                                                      Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

7AM–2AM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: