My Taxi Durres 24h

Hazif Podgorica, Durres, 2001, Albania
+355 68 465 5555

Përshkrimi:

Kanalet Tona:

   

Kategoia: Taksi

 

Te paret ne Durres, prej 18 vitesh.

MY TAXI DURRES. E krijuar në Janar të vitit 1999 MY TAXI DURRES vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë të vitit, makinat e MY TAXI DURRES mund ti gjeni në 3 stacione taksi në Durres.Nëse duhet të arrish shpejtë në destinacion dhe kërkon të marrësh shërbimin më cilësor, telefono në numrat e vënë në dispozicion 24 orë.

 

Web                         f                                               Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,