Trattoria Zodiac

Lgj 4 Rr "Skenderbej " Durres Albania
069 48 56 667

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Ambienti relaksues dhe komoditeti qe te ofron bari jone eshte ajo çka kerkon gjithsecili prej nesh kur vendos qe te pije nje kafe.
Stafi jone i kualifikuar ju ofron sherbim me te mire te produkteve cilesore me te cilat ne punojme.
Ju ftojme te vini te na vizitoni nje here dhe eshte e sigurte qe do te riktheheni.

Adresa: Lgj 4 Rr “Skenderbej ” Durres Albania

f Insta                                                      Rezervo

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

07:00-00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: