“Vera” Restaurant

Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
069 65 62 423

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

Restorant “Vera” është një nga restorantet më të mira në Golem, duke ofruar ngrënie te mire ,

mikpritje të madhe dhe ngrohtësi familjare që nderon traditën dhe vlerat e kulturës shqiptare.

Ofrohen gatime mesdhetare, europiane, shqiptare dhe vegjetariane nga me te shumellojshmet.

Adersa:Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
f Insta                                                                        Booking

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Orari:

Open 9:00-00:00

Informacion shtesë:

Kategoria: