Verona Restaurant & Beach Bar

Shetitorja e Plazhit, Durrës, Albania
00355 52 260 023

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant, Bar

Verona eshte një restorant shumë i modës, i mobiluar me stil dhe dashuri për t’ju shërbyer një tryezë të mrekullueshme dhe ndodhet një hap nga deti

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 06:00 am - 03:00 am

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,