Wild West

Pista Vollga, Durres 2000, Albania
00355 69 819 2750

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

Wild West është një vend që ju mirëpret të gëzoni dhe të mësoni gjithçka për birrën, por jo vetëm këtë. Pica te shijshme, ushqim meksikan, si dhe pasioni i dedikuar për cilësinë, do t’ju bëjë të jeni miq të pandashëm me “Wild West”.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Open 10:00 am - 12:00 pm

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,