Zanzi

Plazh, Durres
068 20 87 570

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restaurant – Pizza

Ambienti i mahnitshëm, stafi i cilësisë së lartë dhe gatimi i shijshëm.

Adress: Plazh, Durres

f Insta                                                                        Booking

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,