Soba me pelet

Rruga Andon Boshnjaku, Plazh, Durres, Albania
067 301 5555

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Te ngrohesh eshte domosdeshmeri por te zgjedhesh “Sobat Me Pelet” eshte inteligjense dhe shëndet.

Soba me pellet, kaldaja me pellet, soba me pellet sistem hydro, soba me dru.

Shitje, montime, asistence.                                                                 Rezervo

Orari:

9:00 AM - 8:00 PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Shpresa-AL Computer

Durrës, Albania
00355 66 666 5784

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Dyqan

Kjo kompani është tashmë gjerësisht e shtrirë dhe e integruar në tregun shqiptar të informatikës duke ofruar produkte dhe shërbime konkuruese për vendin.
Në një treg ku kompanitë që ofrojnë të njëjtat shërbime me çmime që shpesh janë të paarritshme për familjet me ekonomi mesatare, kjo kompani që nga viti 2003 ka zgjedhur një rrugë tjetër.

Çmimet e ulëta dhe shërbimet cilësore i kanë garantuar kësaj kompanie një numër të lartë klientësh të rregullt të cilët përveç blerjeve të produkteve teknologjike, marrin asistencë të vazhdueshme nga stafi i kualifikuar për çdo çështje teknike.
Ndërkohë, asistenca teknike dhe serviset kompjuterike të “Shpresa-Al Computers” janë të njohura nga klientët sepse u kushtojnë pak kohë dhe para.

Stafi i “Shpresa-Al Computers” është kualifikuar që çdo problem teknik i kompjuterave, smartfoneve apo pajisjeve të tjera teknologjike të zgjidhet brenda pak minutave në mënyrë që klienti të mos jetë i detyruar të heqë dorë nga planet ditore.
Po ashtu, vetë kompania informohet vazhdimisht për risitë teknologjike në vendet më të zhvilluara duke i sjellë ato në Shqipëri për të mundësuar që ato të jenë në dorën e çdo klienti shqiptar dhe për të përmirësuar cilësinë e jetesës së tyre.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open: 8AM–9PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

AZA Electronics

2000, Durrës 2000, Albania
00355 67 506 2893

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Dyqan

“AZA electronics, elektroshtëpiake, audio dhe video,
dixhitale, pajisje për zyra, IT, produkte të kujdesit personal, pc, laptop, home cinema, telefonë, celularë.”

Web  f  Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open: 9AM–9PM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: