“Vera” Restaurant

Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
069 65 62 423

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

Restorant “Vera” është një nga restorantet më të mira në Golem, duke ofruar ngrënie te mire ,

mikpritje të madhe dhe ngrohtësi familjare që nderon traditën dhe vlerat e kulturës shqiptare.

Ofrohen gatime mesdhetare, europiane, shqiptare dhe vegjetariane nga me te shumellojshmet.

Adersa:Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
f Insta                                                                        Booking

Orari:

Open 9:00-00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:

Pizza Napoli

Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Piceri

 

Pizza Napoli është dhe do të mbetet për shumë kohë lider në fushën e shërbimit të ushqimit. E para në stilin unik të picave, dhe e pakonkurueshme në cilësinë e lartë të shërbimit.
Pizza Napoli është shoqëria e standarteve të larta të shërbimit, e ideve të reja dhe kujdesit maksimal ndaj konsumatorit.

Adresa: Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres

Web   f   Insta                                                                        Booking

Informacion shtesë:

Restorant Piceri Misiri

Rruga Pavaresia, Durres
068 25 74 856, 0522 60 222

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant, Piceri

 

Nese deshiron nje vakt te shijshem te rrethuar me nje pamje te mahnitshme ky eshte vendi ideal ku duhet te jeni. Me nje shumellojshmeri te ushqimeve te fresketa

Restorant Piceri Misiri eshte vendi ku ju do te kaloni momente te paharrueshme.

Adresa: Rruga Pavaresia, Durres

f                                                                        Booking

Informacion shtesë: