Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Piceri

Pizzeri ERDOĞAN është dhe do të mbetet lider i shërbimit të ushqimit dhe ne stilin e saj rreth pregatitjes se picave, dhe e pakonkurueshme në cilësinë e lartë të saj. Pizza Erdogan eshte ne standartet me te larte te sherbimit, te ideve te reja dhe maksimumi i kujdesit ndaj konsumatorit.

Booking                                                                        Booking

Orari:

Open : 9:00-01:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

Delfin Tetova Durres

Rruga Pavaresia | 13 Agip Plazh, Durres, Albania

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Piceri

Pizzeri Delfin është një ndër piceritë me qualitet të lartë të ushqimit  ne stilin e saj rreth pregatitjes se picave, dhe e pakonkurueshme në cilësinë e lartë të saj. Pizza Delfin eshte ne standartet me te larta të shërbimit, të ideve të reja dhe maksimumi i kujdesit ndaj konsumatorit.

Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

Muzeu Arkeologjik

Rruga Taulantia Vollga Durres

Përshkrimi:

New Offer     Booking

“Muzeu Arkeologjik është përuruar më 13 prill 2002. mbi bazën e materialeve të Muzeut të parë arkeologjik, i hapur më 13 mars 1951.
Ekspozita është organizuar në tre pavione sipas periudhave historike. Salla e parë fillon me vitrinën e gjetjeve prehistorike në qytet e rreth. Në rend kronologjik ndiqet pandërprerje historia e qytetit në periudhën arkaike, klasike dhe qytetare ilire deri në shek.I p.e.re. Në vazhdim shpaloset zhvillimi topografik, ekonomik, politik e kulturor i Dyrrachiumit romak. Në aspektin tematik ky qytet dëshmon praninë e një popullsie autoktone ilire me botë të pasur shpirtërore. Durrësi paraqitet qendër me ekonomi shumëdegëshe dhe që tregtonte me shumë qendra mesdhetare. Mesjeta përshinë 15 shekuj nga shek. V-XV dhe mbyllet me periudhën turke.”

Web  f  Insta

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Sunset Bar

Rruga Taulantia, Durrës
00355 69 770 3110

Përshkrimi:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Pamje të mahnitshme të perendimit te diellit, vend i madh, ushqime dhe pije, 10 minuta nga shëtitorja kryesore.

Web  f  Insta                                                      Rezervo

Orari:

7AM–2AM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Eri Travel

Durrës
00355 52 220 105

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Agjensi

Agjencia me e mire ne qytet
Bileta tragetesh, bileta avioni, Bileta autobusi për: Itali, Gjermani, Greqi. Paketa turistike, të gjitha llojet e sigurimeve, rezervimet e hoteleve.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

9AM–9PM

Informacion shtesë:

Solemio

Rruga Taulantia nr1 | Pista e Re, Durres 3042, Albania

Përshkrimi:

Shiko më shumë

   

Kategoria: Restorant

Në restorantin tonë ju mund të gjeni shërbime profesionale nëpërmjet stafit tonë, gjithashtu ju mund të gjeni shpërblime shumë të lira dhe ushqim cilësor,

Rezervo

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,