Beauty Center Linda2

Rruga Taulantia Durres Albania
+355 69 75 09 383

Përshkrimi:

Our Channels:

   

Category: kurse & qendra estetike 

 

Fustane nusërie të tendencave më të fundit dhe marka prestigjioze si Pronovia, fustane për të ëmblat damixhela që ju rrinë në krah në ditën më të bukur të jetës, fustane mbrëmje për evenimente të rëndësishme dhe kostume serioze e të qepura me përsosmëri për meshkuj.

Por surpizat ne Beauty Center Linda nuk mbarojnë këtu.

Thonë se bukuria lind.

Për ta kultivuar e kujdesur janë profesionistet tona që ofrojne prerje, krehje, stilime, make-up, manikyr e pedikyr të modës më të fundit, të trajnuar në kurse prestigjioze në Milano, Berlin, Romë, Vjenë e Barcelonë.

Në qendrën tonë të bukurisë mund ta llastoni veten me trajtime të fytyrës, trupit dhe mund të fitoni pa u lodhur shumë ngjyrën e bronztë me trajtimet solare.

Hapni derën e ëndrrave dhe bëjen realitet.

Sepse çdo vajzë dhe grua meriton të ndjehet e bukur dhe e veçantë.

Beauty Center Linda e sjell bukurinë më pranë jush. tanimë me dy sallonet tona;

në Kodër Kamëz, Pranë Universitetit Bujqësor dhe në

Durrës, Pista e Re, Shëtitorja e Vollgës.

Rezervo

Informacion shtesë:

Intership Language Course

Lagja 11 rruga Bulevardi Dyrrah ish lulishtja 1 maj , kati 2
+355699378922

Përshkrimi:

Our Channels:

   

Category: Kurse & Qendra Estetike 

Misioni i Qendrës së Gjuhëve të Huaja INTERNSHIP është të pajisë me njohuri dhe me aftësi të përgjithëshme komunikuese në disa gjuhë të huaja, të mundësojë përvetësimin e fjalorit në fusha dhe profesione të caktuara, si edhe të ndërmjetësojë procesin e mbrojtjeve të gjuhëve të huaja përmes ofrimit të përgatitjes profesionale për këto teste ndërkombëtare si edhe të lehtësimit në procedurat e regjistrimit.

Kjo qendër është një institucion arsimor që nxit një kulturë të hapjes globale nëpërmjet iniciativave të mësimdhënies dhe testimeve të gjuhëve të huaja të cilat mbështeten nga Këshilli Britanik nëShqipëri. Nxitja e ndërgjegjësimit ndërkulturor përbën misionin tonë kryesor i cili i shërben jo vetëm fushës së gjuhëve të huaja por edhe përballjes me sfida jetike.  Ne gjithashtu kemi si mission të pasurojmë përvojat arsimore të nxënësve dhe studentëve të shkollave në të gjitha nivelet si edhe të gjithë komunitetit të interesuar për të mësuar një gjuhë të huaj.

 

Web                                                                  Rezervo

Informacion shtesë:

Smart Center

"Lagja 3, Rruga Egnatia Durrës"
00355 0698750700

Përshkrimi:

Our Channels:

   

Category: kurse & qendra estetike 

 

“Smart Center prej 17 vjetesh eksperience te suksesshme me ju, vjen me SHERBIME te reja. Na vizitoni per te perfituar nga ofertat e sezonit te ri. Kurse te gjuheve te huaja:
Anglisht-Italisht-Gjermanisht-Frengjisht-Spanjisht-Turqisht-Greqisht-Latinisht
*Kurs kompjuteri Niveli Fillestar + Niveli Avancuar…”

Web f Insta                                                                 Rezervo

Informacion shtesë: