City Taxi

Kompleksi Kika 2, Komuna e Parisit, Tirana
+355 800 0000

Përshkrimi:

Kanalet Tona:

   

Kategoia: Taksi

Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë. Ne besojmë se një ekip i njerëzve të dedikuar mund të sjellë në cilësinë, besueshmërinë dhe profesionalizmin e shërbimit të taksive, si asnjëherë më parë në Shqipëri. Motoja jonë është “kudo, në çdo kohë”, për të ofruar më të mirën. Ne nuk ofrojmë një udhëtim të përbashkët, ne zgjedhim mënyrën më të mirë për ta mbajtur udhëtimin tuaj një kënaqësi.

Udhëtimi me CityTaxi në tipin e veturës Skoda Superb / Prodhimi i shpejtë i 2015, i pajisur me të gjitha sistemet e nevojshme të sigurisë dhe rehati, në një shëtitje relaksuese prapa pasagjerëve. Ne mund të provojmë çdo fjalë tonën, ne dëshmojmë secilin prej jush që keni udhëtuar të paktën një herë me CityTaxi.

 

Web                         f                                               Booking

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,

My Taxi Durres 24h

Hazif Podgorica, Durres, 2001, Albania
+355 68 465 5555

Përshkrimi:

Kanalet Tona:

   

Kategoia: Taksi

 

Te paret ne Durres, prej 18 vitesh.

MY TAXI DURRES. E krijuar në Janar të vitit 1999 MY TAXI DURRES vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë të vitit, makinat e MY TAXI DURRES mund ti gjeni në 3 stacione taksi në Durres.Nëse duhet të arrish shpejtë në destinacion dhe kërkon të marrësh shërbimin më cilësor, telefono në numrat e vënë në dispozicion 24 orë.

 

Web                         f                                               Booking

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,