Fast Food

Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
Hours: Open today Open 9:00-00:00
069 65 62 423

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Restorant “Vera” është një nga restorantet më tëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121

Kanalet tona:     Kategoria: Piceri   Pizza Napoli është dhe do të mbetet përRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Pavaresia, Durres
068 25 74 856, 0522 60 222

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Piceri   Nese deshiron nje vakt te shijshemRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •