Konsulence Ligjore

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
Hours: Open today 08:00 - 19:00
tel:+355 67 53 33 532

Kanalet tona:     Kategoria: Konsulencë Ligjore Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohetRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
Hours: Open today 08:00 - 19:00
tel:+355 67 53 33 532

Kanalet tona:     Kategoria: Konsulencë Ligjore KUSH JEMI NE World Mind që në fillimetRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lagja Nr. 2, rruga "Sulejman Kadiu", 2001, pranë Gjykatës rrethit Gjyqësor  Durrës, Albania.
Hours: Open today 08:00 - 18:00
+355 68 40 55 889 / Fax: +355 52 227 085

Kanalet Tona:     Kategoria: Agjensi SHËRBIME LIGJORE ÇËSHTJE CIVILE, FAMILJARE, PENALE dhe ADMINISTRATIVE Konsulencë juridike për personat fizik dhe juridik. Përgatitje dokumentacioni dhe përfaqësim ligjorRead More

Share
 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  12
  Shares