Muzikë & nightlife

Rruga Nacionale Durres-Kavaje Durrës
Hours: Open today 00:00
+355 682063022 / +355682063020

Kanalet Tona:     Kategoria: Hotel – Villa Belvedere, është vendosur në zonën e popullarizuarRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Lgj 4 Rr "Skenderbej " Durres Albania
Hours: Open today 07:00-00:00
069 48 56 667

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Ambienti relaksues dhe komoditeti qe te ofron bari joneRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Currila, Durrës Albania
Hours: Open today 8;00-22:00
069 820 1119

Our Channels:     Category: Bar A club that organizes events with songs of recentRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Taulantia, Durrës
Hours: Open today 7AM–2AM
00355 69 770 3110

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Pamje të mahnitshme të perendimit te diellit, vend iRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •