Restorant

Ura Dajlanit, Durrës, Albania
Hours: Open today 11:00 - 23:00
069 911 2433
Traditional

Kanalet Tona:     Kategoria: Restorant BAR Restorant Piceri Deti me nje eksperience te gjateRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Nacionale Durres-Kavaje Durrës
Hours: Open today 00:00
+355 682063022 / +355682063020
Traditional

Kanalet Tona:     Kategoria: Hotel – Villa Belvedere, është vendosur në zonën e popullarizuarRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga e Kalasë, Durrës, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 522 31100
Traditional

Kanalet Tona:     Kategoria: Hotel Amfiteatri Boutique Hotel është një akomodimet që ndodhet nëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rr"Pavarsia " Ura E Dajlanit Durres, Albania
Hours: Open today Open : 9:00-00:00
069 68 65 606 , 069 48 92 258
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Restorant “Te NIKU” është një nga restorantet mëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
“Vera” Restaurant
Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
Hours: Open today Open 9:00-00:00
069 65 62 423
Fastfood

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Restorant “Vera” është një nga restorantet më tëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Rruga Pavaresia, Durres
0697753179
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Hotel   Miresevini ne ‘Mira Mare’ Hotel dheRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Durres
Pizzeria

Kanalet tona:     Kategoria: Piceri Pizzeri ERDOĞAN është dhe do të mbetet lider iRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Pizza Napoli
Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121
Fastfood

Kanalet tona:     Kategoria: Piceri   Pizza Napoli është dhe do të mbetet përRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Restorant Piceri Misiri
Rruga Pavaresia, Durres
068 25 74 856, 0522 60 222
Fastfood

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant, Piceri   Nese deshiron nje vakt te shijshemRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Plazh, Durres
068 20 87 570
Pizzeria

Shiko më shumë     Kategoria: Restaurant – Pizza Ambienti i mahnitshëm, stafi i cilësisëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Shkembi Kavajes Golem ALBANIA
Hours: Open today Open 9:00-00:00
069 65 62 423
Fastfood
Rruga Pavaresia, Lagjia 13, perball hotel Palace te hotel Colombo, Durres
069 76 50 121
Fastfood
Rruga Pavaresia, Durres
068 25 74 856, 0522 60 222
Fastfood