Restorant

Durres C
069 75 56 959
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant   Ky restorant ishte pranë apartamentit tonë nëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Lule Bore, Durres
069 29 30 520
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant   Restorant peshku dhe prodhime deti te freskta.Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Në këtë vend mund të gjeni restorantin tonëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Në restorantin tonë ju mund të gjeni shërbimeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres
Traditional

Shiko më shumë     Kategoria: Restorant Sema eshte një restorant i mobiluar me stilRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Durres
Traditional

Our Channels:     Category: Restaurant Leave a little space on your day to relaxRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •